ПРО ПРОЄКТ

Мексика: скуштувати все – це проєкт, який закохує у мексиканську кухню та робить її доступною кожному.

Якось ми у «Сільпо» замислились: а чому в Україні так мало закладів мексиканської кухні, чому знайти перевірений рецепт тако чи кесадільї так непросто? Адже якщо розібратися, всі продукти для пікантних мексиканських страв завжди є на полицях улюблених магазинів.


Солодкий та гострий перці, томати, квасоля, кукурудза, курятина чи свинина – ці продукти, які складають основу багатьох страв мексиканської кухні, добре знайомі кожному українцю.

Зміни починаються з кожного з нас.


От і ми вирішили взяти на себе виправлення цієї

гастрономічної несправедливості.


Неперевершений бренд-шеф «Сільпо», Марко Черветті та гастроентузіастка Юлія Аврора Огородник вирушили в Мексику, щоб скуштувати все та розповісти Україні про свої кулінарні відкриття. Протягом двотижневої подорожі вони відвідують найкращі ресторани, куштують вуличну їжу, шукають автентичні рецепти та відвідують майстер-класи від кращих шефів Мексики.

Ви також маєте змогу долучитися до подорожі віртуально. Спеціально для вас ми розробили інтерактивну мапу, на якій щодня позначаються місця, які відвідали Марко та Аврора. Клікнувши ви побачите не тільки інформацію про заклад, а й рецепт страви, яку там куштували наші експерти (або максимально наближену, якщо ресторан не розкриває свій рецепт).


Рецепти – гордість цього проєкту. У фіналі нашої подорожі тут будуть зібрані десятки справжніх мексиканських рецептів. А в розділі «кухня» можна дізнатися багато цікавих та корисних фактів й лайф-хаків, які стануть в нагоді на вашій кухні.


Buen Provecho!