
Знаменитий шеф-кухар, Хорхе Вальєхо, меню формує виключно з місцевих продуктів, створюючи сучасну мексиканську кухню. Перш ніж відкрити Quintonil у 2012 році, він працював шеф-кухарем на круїзних лайнерах, три роки провів на кухні Pujol з прославленим шефом Енріке Ольвера, працював у легендарному ресторані Noma у Копенгагені.
Страви у Quintonil можна обирати з меню. Проте гостям, які мають час та натхнення, радять обирати дегустаційний сет. Його і спробували Марко Черветті та Юлія Аврора Огородник. Велике «Весняне меню» налічує 10 страв. Серед них – холодна молода кукурудза «чилеатоле», яловичий язик з чилі та кумкватами, свіжа риба у стилі «барбакоа» у соусі «адобо» з цвітною капустою та кольрабі, яловичий солодкий хліб з сочевицею, кропивою та лимоном. Дегустація завершується освіжаючими десертами – це сорбет із кактусів, морозиво з медом та лимонною вербеною.
Велика частина продуктів у Quintonil просто з сусіднього саду, де кухарі щодня збирають свіжі овочі та зелень. До ресторану постачають продукти і місцеві фермери, які вирощують урожай на знаменитих плавучих городах-чинампах – саме там зранку побували Марко Черветті та Юлія Аврора Огородник, після чого, ввечері, вже куштували страви із органічних овочів, вирощених саме там.