МЕХІКО-СІТІ

Ресторан Quintonil – смак Мексики від талановитого шефа

Quintonil, мексиканська кухня, Мехіко ресторан, ресторан, меню, страви, десерт, тревел, подорож, путешествие,
Своєю назвою ресторан завдячує зеленій мексиканській траві, схожій на коріандр, яку додають до деяких страв та коктейлів. Вона, загалом, відображає настрій ресторану: свіжий, справжній та наповнений смаком. Quintonil у рейтингу 50 найкращих ресторанів світу посідає 24 сходинку.



Знаменитий шеф-кухар, Хорхе Вальєхо, меню формує виключно з місцевих продуктів, створюючи сучасну мексиканську кухню. Перш ніж відкрити Quintonil у 2012 році, він працював шеф-кухарем на круїзних лайнерах, три роки провів на кухні Pujol з прославленим шефом Енріке Ольвера, працював у легендарному ресторані Noma у Копенгагені.

Страви у Quintonil можна обирати з меню. Проте гостям, які мають час та натхнення, радять обирати дегустаційний сет. Його і спробували Марко Черветті та Юлія Аврора Огородник. Велике «Весняне меню» налічує 10 страв. Серед них – холодна молода кукурудза «чилеатоле», яловичий язик з чилі та кумкватами, свіжа риба у стилі «барбакоа» у соусі «адобо» з цвітною капустою та кольрабі, яловичий солодкий хліб з сочевицею, кропивою та лимоном. Дегустація завершується освіжаючими десертами – це сорбет із кактусів, морозиво з медом та лимонною вербеною.


Велика частина продуктів у Quintonil просто з сусіднього саду, де кухарі щодня збирають свіжі овочі та зелень. До ресторану постачають продукти і місцеві фермери, які вирощують урожай на знаменитих плавучих городах-чинампах – саме там зранку побували Марко Черветті та Юлія Аврора Огородник, після чого, ввечері, вже куштували страви із органічних овочів, вирощених саме там.