МЕХІКО-СІТІ

Ресторан Máximo Bistrot - зірка місцевої кухні

Бронювання обов’язкове! Máximo Bistrot – одна з кулінарних перлин міста. Ресторан розташований у самому центрі історичного кварталу Рома. Шеф-кухар Едуардо Гарсія також володіє закладом Lalo, про який ми вам вже розповідали, та пивоварнею Havre 77.
Máximo Bistrot – ресторан, який працює за принципом «від ферми до столу». Дві третини продуктів ресторан отримує з місцевих ферм. Прихильність шефа до регіону проявляється навіть в інтер’єрі – все, від меблів до серветок куплене у місцевих виробників.


Меню часто змінюється, щоб відобразити пори року та показати доступність місцевих продуктів. Тут можна скуштувати форель з молюсками із хрусткою скоринкою, горохом та диким шпинатом чи оксамитову курячу печінку, яку можна намазати на тост. Або ж спробувати крабовий суп з креольською кукурудзою, обсмаженого тунця, на гарнір до якого подають пюре з артишоку та соусом чилі. З напоїв популярні фруктові коктейлі, хороше вино та місцеве пиво.

«Máximo Bistrot – це сучасна мексиканська (з елементами інтерконтинентального меню) кухня від шефа з цікавою долею, справжнього самородка, Едуардо Гарсія. За рекомендаціями, ми замовили севіче з восьминогом і аквачіле з гребінцями з Енсенади. Чудові соуси в обох стравах! Баланс кислого, солоного, гострого - приголомшує!», – захоплюється Юлія Аврора Огородник.


Власника Máximo Bistrot  Едуардо Гарсія вважають одним з найкращих шеф-кухарів Мексики. Він відомий також як "біонічний шеф", оскільки має протез замість лівої руки, яку він втратив внаслідок нещасного випадку під час полювання у 2011 році.
Máximo Bistrot був відкритий у грудні 2011 року, і з того часу ресторан завоював безліч нагород, визнання туристів та місцевих.