Цей фруктовий коктейль з Гвадалахари складається з нарізаних фруктів: яблук, бананів, полуниці, папайї та дині, доповнений горіхом пекан, родзинками, кокосом, гранолою та солодким кремом. Популярним біоніко став на початку 90-х років минулого століття завдяки вуличним торговцям, які продавали його як сніданок. Щоб приготувати фруктовий салат по-мексиканськи візьміть:
Приготування Змішайте нарізані фрукти у великій мисці. Інгредієнти для крему змішайте окремо. Прагніть до консистенції густішої, ніж молоко, але рідшої, ніж йогурт. Підсолодіть крем медом за бажанням. Фрукти та крем треба охолодити перед подачею. Розкладіть біоніко у красиві піали, щедро полийте соусом, а зверху посипте кокосовою стружкою. Смачного!