Рецепти

Сальса роха – із томатів та чилі

Томат Гострий перець Соуси
сальса, рецепт, мексиканська кухня, мексиканський рецепт, рецепт соуса, приготовить сальсу, идеи соус, томатный соус, мексиканский соус
Обвуглені на грилі помідори цієї яскравої червоної сальси натякають на солодкість і копченість.

Інгредієнти

Приготування
Нагрійте сковороду на середньому вогні, додайте перці та підсмажте їх протягом хвилини, помішуючи. Потім перекладіть в миску і залийте окропом, залиште на 20 хвилин. Збережіть склянку води, у якій відмокали перці, решту зцідіть. Очистіть перці від насіння та покладіть у блендер, додайте склянку води, у якій вони стояли.


На сильному вогні обсмажте помідори, потім цибулю і часник. Готуйте, помішуючи, майже до почорніння (приблизно 4-5 хвилин для часнику, 12 хвилин для помідорів та 10 хвилин для цибулі). Отриману суміш перекладіть у блендер разом із сіллю та перетворіть на пюре, це займе приблизно дві хвилини. Соус подається за кімнатної температури.