Рецепти

Сальса роха – із томатів та чилі

2021-04-15 19:27 Томат Гострий перець Соуси
Обвуглені на грилі помідори цієї яскравої червоної сальси натякають на солодкість і копченість.

Інгредієнти

Приготування
Нагрійте сковороду на середньому вогні, додайте перці та підсмажте їх протягом хвилини, помішуючи. Потім перекладіть в миску і залийте окропом, залиште на 20 хвилин. Збережіть склянку води, у якій відмокали перці, решту зцідіть. Очистіть перці від насіння та покладіть у блендер, додайте склянку води, у якій вони стояли.


На сильному вогні обсмажте помідори, потім цибулю і часник. Готуйте, помішуючи, майже до почорніння (приблизно 4-5 хвилин для часнику, 12 хвилин для помідорів та 10 хвилин для цибулі). Отриману суміш перекладіть у блендер разом із сіллю та перетворіть на пюре, це займе приблизно дві хвилини. Соус подається за кімнатної температури.