Фото: Jason Weingardt/unsplashДізнайтеся з нашого рецепту як приготувати вегетаріанські тако.
Інгредієнти
- 2 банки по 400 г консервованої квасолі
- 100 г замороженого горошку або солодкої кукурудзи
- 2 банки по 400 г подрібнених помідорів
- 1 ч. л. сушеного орегано
- ¼ ч. л. сушених пластівців чилі
- 2 ст. л. томатного пюре
- 8 кукурудзяних коржів
- ½ стиглого авокадо
- ¼ лимона, вичавити сік
- пучок кінзи, подрібнити
- 60 г натертого сиру чеддер
- Сметана
Приготування
Попередньо нагрійте духовку 180°C. Відкиньте квасолю на сито, промийте. Перекладіть квасолю, горох або кукурудзу, помідори, орегано, чилі та томатне пюре у форму для запікання, перемішайте, поставте у духовку. Випікайте 15 хвилин. В останні кілька хвилин покладіть тортильї на деко та прогрійте їх в духовці.
Тим часом розімніть виделкою у мисці авокадо, додавши лимонний сік та кінзу. Перекладіть запечену квасолю в красиву миску. Також покладіть теплі тортильї, авокадо, сир та сметану в окремі миски на стіл, щоб кожен міг зібрати собі тако на свій смак.