Фото: iamhomesteader.comДізнайтеся з нашого рецепту, як приготувати одну з насймачніших сальс Мексики.
Інгредієнти
- 4 великі помідори, нарізані дрібними кубиками
- 1/2 середньої білої цибулі, дрібно нарізаної кубиками
- 1 чилі серрано, дрібно нарізані кубиками
- 2 столові ложки свіжого соку лайма
- 2 столові ложки подрібненої кінзи
- Дрібка солі
Приготування
Об’єднайте усі інгредієнти разом у великій мисці і дайте постояти за кімнатної температури принаймні одну годину.
Pico de gallo можна зробити завчасно та дати постояти ніч в холодильнику. Подавайте з кукурудзяними чіпсами, стейком, куркою, тако або овочами.