Рецепти

Сальса Pico de Gallo

Соуси Цибуля Гострий перець
Фото: iamhomesteader.com
Дізнайтеся з нашого рецепту, як приготувати одну з насймачніших сальс Мексики.


Інгредієнти
  • 4 великі помідори, нарізані дрібними кубиками
  • 1/2 середньої білої цибулі, дрібно нарізаної кубиками
  • 1 чилі серрано, дрібно нарізані кубиками
  • 2 столові ложки свіжого соку лайма
  • 2 столові ложки подрібненої кінзи
  • Дрібка солі

Приготування
Об’єднайте усі інгредієнти разом у великій мисці і дайте постояти за кімнатної температури принаймні одну годину.

Pico de gallo можна зробити завчасно та дати постояти ніч в холодильнику. Подавайте з кукурудзяними чіпсами, стейком, куркою, тако або овочами.