Рецепти

Сальса верде

Гострий перець Цибуля Соуси
сальса, соус, зеленый соус, тако, мексиканская кухня, рецепти, мнесиканська кухня, зелений соус, рецепт
Яскрава та фруктова, ця сальса ідеально пасує до сирних страв та м’яса, смаженого на грилі. Для приготування сальси верде (дослівно перекладається як зелений соус) використовують томатільйо, який ще називають «мексиканським помідором». Томатільйо за смаком терпкий та трошки нагадує недостиглі томати. 

Інгредієнти

Приготування
Помістіть Томатільйо, часник, цибулю та халапеньйо в каструлю та залийте водою, щоб покривала продукти на сантиметр. Доведіть до кипіння і варіть, поки Томатільйо не стане м’яким, приблизно п’ять хвилин. Відлийте склянку рідини, решту злийте.
Перекладіть вміст каструлі у блендер разом із збереженою рідиною, цукром, кінзою, сіллю та перцем; збийте до однорідності. Перекладіть у миску та подавайте, соус має бути кімнатної температури.