Інгредієнти
- 100 грамів Томатільйо
- 4 зубчики часнику
- 2 середні білі цибулини, розрізати на чотири частини
- 2 перці халапеньйо
- 1 ч. л. цукру
- 1 пучок кінзи
- Сіль, чорний перець за смаком
Приготування
Помістіть Томатільйо, часник, цибулю та халапеньйо в каструлю та залийте водою, щоб покривала продукти на сантиметр. Доведіть до кипіння і варіть, поки Томатільйо не стане м’яким, приблизно п’ять хвилин. Відлийте склянку рідини, решту злийте.
Перекладіть вміст каструлі у блендер разом із збереженою рідиною, цукром, кінзою, сіллю та перцем; збийте до однорідності. Перекладіть у миску та подавайте, соус має бути кімнатної температури.
