Рецепти

Сальса з гарбузового насіння – sikil p’ak

Гострий перець Цибуля Томат Соуси
сальса, рецепт, соус, оригинальный соус, соус из тыквы, соус із гарбуза, страви з гарбуза, оригінальний соус, мексиканський соус
Ця сальса із виразним землистим смаком та ароматом є гастрономічною особливістю півострова Юкатан. Вона сповнена смаку, густа і ситна. Подається разом з чіпсами із тортильї.

Інгредієнти

Приготування
Підсмажити гарбузове насіння на середньому вогні приблизно 3 хвилини. У блендері збити до однорідної пасти, приблизно 45 секунд. На сковороду викласти помідори та чилі, смажити, помішуючи, 5-7 хвилин. Потім додати до насіння у блендер разом із цибулею, кінзою та сіллю, знову збити до однорідної маси.