Інгредієнти
- 1 семіта – булочка зі здобного тіста з кунжутом
- 1 столова ложка соусу адобо
- 2 консервованих чипотле, нарізаних соломкою
- 1/4 склянки відвареної або запеченої свинини
- 1 столова ложка подрібненої кінзи
- 1/4 склянки натертого сиру (наприклад, моцарела)
- 4 скибочки помідора
- 1/2 невеликого авокадо, нарізаного скибочками
Приготування
Підготуйте інгредієнти. Розріжте булочку навпіл гострим хлібним ножем.
За допомогою зворотного боку ложки натисніть на внутрішні сторони булочки, щоб утворити «кишеньку», у яку вмістяться інгредієнти для бутерброда.
Додайте по 1/2 столової ложки соусу адобо на кожну сторону булочки, а потім додайте половину перцю чипотле також поверх кожної половинки.
Додайте свинину в нижню половину булочки, а потім кінзу, сир, помідор та авокадо у верхню половину. Закрийте бутерброд і щільно оберніть пергаментним папером. Розріжте навпіл і подавайте до столу.
