Рецепти

«Сендвіч мрії» - Cemita poblana

2021-07-19 16:36 Авокадо Свинина Солодкий перець
Дізнайтеся з нашого рецепту як приготувати мексиканський .

Інгредієнти
  • 1 семіта – булочка зі здобного тіста з кунжутом
  • 1 столова ложка соусу адобо
  • 2 консервованих чипотле, нарізаних соломкою
  • 1/4 склянки відвареної або запеченої свинини
  • 1 столова ложка подрібненої кінзи
  • 1/4 склянки натертого сиру (наприклад, моцарела)
  • 4 скибочки помідора
  • 1/2 невеликого авокадо, нарізаного скибочками

Приготування
Підготуйте інгредієнти. Розріжте булочку навпіл гострим хлібним ножем.
За допомогою зворотного боку ложки натисніть на внутрішні сторони булочки, щоб утворити «кишеньку», у яку вмістяться інгредієнти для бутерброда.

Додайте по 1/2 столової ложки соусу адобо на кожну сторону булочки, а потім додайте половину перцю чипотле також поверх кожної половинки.

Додайте свинину в нижню половину булочки, а потім кінзу, сир, помідор та авокадо у верхню половину. Закрийте бутерброд і щільно оберніть пергаментним папером. Розріжте навпіл і подавайте до столу.