Приготування У великій сковороді розігрійте 1 столову ложку олії. Додайте чорізо і готуйте на помірному вогні, помішуючи, щоб розбити всі грудочки, поки м’ясо не підрум’яниться (не мусить лишитися і сліду від рожевого кольору!) – це забере у вас близько 10 хвилин.
Додайте квасолю і розімніть суміш. Тушкуйте, часто помішуючи, приблизно 4 хвилини. Приправте сіллю і перцем, накрийте кришкою і тримайте в теплі.
Нагрійте сковороду на середньому вогні. Розріжте булочку вздовж з одного боку і розкрийте її, витягніть трошки м’якоті, зробивши невеличкі заглиблення. Змастіть булочку всередині оливковою олією, покладіть хліб м’якою стороною донизу на сковороду і смажте близько 2 хвилин. Переверніть і смажте хліб ще хвилину, доки він не стане хрустким. Перекладіть на робочу поверхню розрізаною частиною догори.
Спочатку розмажте на булочках м’який козячий сир. Потім додайте на кожну булочку приблизно півсклянки начинки із квасолі та чорізо (залишки начинки складіть у контейнер та тримайте в холодильнику), додайте четвертинку авокадо, листя салату та маринований халапеньйо.
Закрийте бутерброди, розріжте навпіл і подавайте до столу. Начинку з чорізо та чорної квасолі можна зберігати в холодильнику до 2 днів, перед використанням її слід розігріти. Смачного!