Рецепти

Сальса томатна

Гострий перець Соуси Цибуля Томат
Ця сальса універсальна і є основою для багатьох рецептів. Ідеально вона пасує  до епічного мексиканського сніданку Huevos Rancheros. Соус досить пікантний, але також в міру гострий. Як і в будь-якому соусі з чилі, сміливо додайте або зменшуйте кількість перцю на свій смак, таким чином регулюючи гостроту. Цю сальсу подають гарячою.

Інгредієнти для порції на 1,2 л

Приготування
Поставте каструлю на середній вогонь, вилийте туди півсклянки (120 мл) води, покладіть помідори, цибулю, часник, чилі та сіль за смаком. Варіть, накривши кришкою, 20 хвилин. Перекладіть приготовлену томатну суміш у блендер і перемішайте до однорідності.
Поставте сковороду на середній вогонь, додайте олію та обережно вилийте приготовану у блендері суміш та ще півсклянки води (120 мл). Зменште вогонь і тушкуйте 10 хвилин, сальса готова.