Рецепти

Карамельний соус кахета

Соуси
соус, сальса, солодкий соус, карамельний соус, рецепт, сладкий соус
Легендарний карамельний соус кахета– один із варіантів дульсе-де-лече. Це традиційний латиноамериканський десерт з карамелізованого згущеного молока. Хоча він і вважається мексиканським десертом, проте зустрічається у всьому світі, особливо популярний у країнах Латинської Америки. Його консистенція варіюється від соусу до м’якої жувальної цукерки. Все, що вам знадобиться, щоб приготувати цей десерт удома – банка згущеного молока.

Приготування
  • Розігрійте духовку до 220 градусів
  • Вилийте згущене молоко у форму для запікання і щільно накрийте фольгою
  • Помістіть форму у більшу форму або каструлю, яку можна ставити у духовку. Налийте у більшу форму 2-3 см гарячої води
  • Випікайте десерт у духовці близько 2 годин при 200 градусах, або ж до необхідного кольору та консистенції. Доливайте воду, якщо це необхідно