Приготування Помідори розріжте навпіл і видаліть насіння. Покладіть томати, цибулю та часник у блендер, перетворіть їх на пюре, відкладіть у миску.
Попередньо розігрійте в каструлі 3 ст. л. олії на середньому вогні. Додайте локшину і перемішайте, щоб покрити олією. Продовжуйте помішувати, поки локшина не почне підрум’янюватися. Обсмажена локшина додає супу глибини смаку.
Процідіть крізь сито пюре з помідорів, цибулі та часнику в локшину. Додайте курячий бульйон і спеції, розмішайте.
Доведіть суп до кипіння. Накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Варити 10 хвилин. Перед подачею скуштуйте і підсоліть, якщо необхідно.
Сервірування Подавайте суп з двома дольками лайма. Трохи подрібненого авокадо та сиру – приємний додатковий штрих.
Корисні поради Ви також можете використовувати овочевий бульйон, якщо хочете приготувати вегетаріанський або веганський варіант супу.
Ви можете зробити ще швидший варіант цього супу, використовуючи півсклянки томатного соусу та 8 склянок води, замість того, щоб використовувати помідор, цибулю та курячий бульйон.