Рецепти

Диявольський пунш

Напої
Фото: Lizzie Munro
Цей фруктовий, злегка димчастий пунш містить достатньо мескаля, щоб зробити смак цікавим, але водночас не надто пряним або гірким.

Інгредієнти

Приготування
За день до того, як ви плануєте подавати пунш, наповніть 1-літрову ємність водою, заморозьте. Акуратно зріжте цедру з лимонів тонкими смужками і помістіть у скляну банку з цукром. Закрийте та струсіть банку. Дайте постояти в теплому місці протягом доби, щоб цукор настоявся на лимонних оліях.

Потім додайте малину в банку, змішайте з цукром та цедрою, розчавлюючи ягоди. Для цього можна використати виделку. Влийте лимонний сік і розмішуйте, поки цукор не розчиниться.

Процідіть рідину крізь сито у велику миску. Додайте джин і мескаль, перемішайте і поставте пунш у холодильник до подачі.

Для подачі додайте у миску холодну газовану воду та крижану брилу. Прикрасьте пунш круглими скибочками лимону та натертим мускатним горіхом.