Приготування За день до того, як ви плануєте подавати пунш, наповніть 1-літрову ємність водою, заморозьте. Акуратно зріжте цедру з лимонів тонкими смужками і помістіть у скляну банку з цукром. Закрийте та струсіть банку. Дайте постояти в теплому місці протягом доби, щоб цукор настоявся на лимонних оліях.
Потім додайте малину в банку, змішайте з цукром та цедрою, розчавлюючи ягоди. Для цього можна використати виделку. Влийте лимонний сік і розмішуйте, поки цукор не розчиниться.
Процідіть рідину крізь сито у велику миску. Додайте джин і мескаль, перемішайте і поставте пунш у холодильник до подачі.
Для подачі додайте у миску холодну газовану воду та крижану брилу. Прикрасьте пунш круглими скибочками лимону та натертим мускатним горіхом.