Заклад розташувався у привітному таунхаусі кварталу Рома. Інтер’єр гарний та продуманий до дрібниць, меню – італійське, але з мексиканським присмаком. Олена Рейгадас, власниця та шеф-кухарка, пройшла довгий шлях до відкриття ресторану. Вона навчалася кулінарії у Нью-Йорку, працювала у Лондоні під керівництвом відомого італійського шефа Джорджо Локателлі. Потім повернулася додому, щоб відкрити Rosetta у 2010 році. Зараз заклад займає дев’яту сходинку в рейтингу найкращих ресторанів Латинської Америки.
На жаль, Марко Черветті та Юлії Аврорі Огородник не вдалося зустрітися з шеф-кухаркою, проте смачна їжа трошки компенсувала цю прикрість.

Якщо ви не в Мексиці, листя Hoja Santa буде знайти дуже важко.
Тому вдома ми вам пропонуємо приготувати традиційний варіант кесадильї.
Інгредієнти
- Тортилья. На одну порцію знадобиться дві невеликі тортильї. Якщо знайдете в магазині традиційні кукурудзяні – беріть. Підійдуть також і пшеничні коржі, які можна як купити, так і приготувати вдома за нашим рецептом.
- Тертий сир. Найголовніша складова. Назва страви утворилася від іспанського «кесо» - сир. Найкраще до кесадильї, звичайно, пасує мексиканські сира Queso Fresco та Queso Ranchero. Але можете брати будь-який, що добре плавиться. Наприклад, суміш моцарелли та чеддеру.
- Сіль
Приготування
Приготуйте тортилью: підігрійте коржі протягом декількох секунд на сковороді, поки вони не стануть м’якими. Далі посипте сиром одну половину кожної тортильї та посоліть. Складіть коржі навпіл.
Смажити кесадилью 1-2 хвилини, поки коржик не стане злегка золотисто-коричневим з одного боку. Переверніть і готуйте ще 1-2 хвилини, доки сир не розплавиться.
Їсти потрібно негайно! Подавайте зі сметаною та улюбленою сальсою. Чудово пасує гуакамоле або сальса роха.
Зауважте, до сиру в начинку можна додавати будь-які овочі та м’ясо – від стейків, приготованих на грилі, до запеченої або смаженої курятини.