1/2 склянки подрібненої вареної яловичини, курки або свинини (за бажанням)
Приготування Нагрійте духовку до 200 градусів. Налийте склянку олії в каструлю середнього розміру і нагрівайте, поки вона не стане гарячою (але не шипітиме!). Тортильї потрібно добре прогріти в олії, створивши своєрідний «захисний шар», щоб коржі не розмокли під соусом.
Щипцями занурюйте кожну тортилью в гарячу олію, поки вона не прогріється. Вийміть коржик і викладіть на паперовий рушник.
Налийте у форму для випікання (розміром приблизно 30х20 см) достатньо соусу, щоб покрити дно. Решту соусу вилийте у велику миску, занурьте у соус теплу тортилью, потім викладіть на тарілку. Покладіть у центр коржика начинку.
Загорніть тортильї, щоб начинка опинилася всередині, перекладіть їх швом донизу у форму для запікання. Повторіть процедуру з усіма тортильями. Якщо необхідно, енчіладу можна викласти у форму у два шари. Вилийте весь соус, що залишився, у форму, а зверху посипте пармезаном.
Випікайте 20-30 хвилин. Подавайте енчілади, викладаючи їх на тарілку по чотири на одну порцію. Страва може зберігатися в холодильнику від 3 до 5 днів. Смачного!