Фото: Lottie Griffiths/UnsplashРозкажемо вам, як приготувати кесадилью з ковбаскою чорізо.
Інгредієнти
- 1 ч. л. оливкової олії
- 60 г гострої ковбаски чорізо, дрібно нарізаної
- 1 тонко нарізана червона цибулина
- 1 ч. л. меду
- 0,5 ч. л. порошкового чилі
- 6 коржів тортилья. Купіть у магазині або приготуйте за нашим рецептом
- 150 г тертого сиру чеддер
- 150 г тертого сиру грюєр.
- Сальса верде, приготована за нашим рецептом
Приготування
Нагрійте на сковороді олію, обсмажте чорізо та цибулю на середньому вогні 2-3 хвилини.
Змішайте мед та порошковий чилі, додайте до чорізо, дайте ковбаскам та цибулі карамелізуватися і стати злегка хрусткими. Потім зніміть сковороду з вогню.
Візьміть тортилью, на одну половину викладіть тертий сир, начинку із цибулі та чорізо, складіть тортилью навпіл.
Підсмажуйте кесадилью на сковороді на середньому вогні, поки вона не стане золотисто-коричневою з обох сторін і сир не розтане.
Подавати з сальсою верде. Смачного!