Mariscos El Guero зручно розмістився у центрі міста. Тут подають севіче, агуачіле, рибні тако і тостади, приготовані за сімейними рецептами. Солоний бісквіт із севіче – улюблена страва дітей, але особливістю цього місця є саме тостади – підсмажені до хрусту кукурудзяні тортильї з різноманітними начинками, политі домашнім соусом.

Загалом хлопці, які працюють на невеличкій відкритій кухні, безупинно відкривають устриці, молюсків та мідії, очищують креветки, нарізають рибу, гребінці, морських їжаків та восьминогів. Все складається у велику чашу, а потім стає начинкою для відомих на всю Мексику тостад. Якщо дочекатися своєї черги, можна замовити тостаду лише з одним-двома видами морепродуктів, але краще, щоб на неї потрапив увесь коктейль. Продукти свіжі, а порції великі! Окрім соусу страву обов’язково доповнюють скибочки авокадо.
Що здивувало наших гастромандрівників, так це креветки із чипотле (копчена та висушена версія одного із найпоширеніших у Мексиці чилі – халапеньйо) для ситості перемішані із… макаронами.
