Manzanilla відкрився у 2000 році, щоб «подружити» найсвіжіший вилов із місцевих вод з такими інгредієнтами, як імбир, шафран та мармелад з копчених томатів.
Серед зіркових страв – вишукані тако із восьминогом, устриці і місцевий абалон (молюск, який також називають «морське вушко»). Ресторан пропонує чудовий вибір вин з урожаїв сусідньої долини Гваделупе.

Оскільки Баха-Калфорнія межує з США, це вплинуло на гастрономію регіону. В Manzanilla можна скуштувати страви «текс-мекс», тобто мексикансько-американські. Серед них sopa de fideo – суп із локшиною, рибою та морепродуктами. Нашим гастромандрівникам страва видалася дивною, особливо на тлі аутентичних смаків Оахаки та Мехіко.
Ресторан приваблює не тільки кухнею, а й атмосферою та еклектичним стилем. У Manzanilla бетонна підлога, дерев’яна стеля, рожеві люстри та величний різьблений вручну дерев’яний бар. Це місце – обов’язкове для відвідування під час подорожі до Баха-Каліфорнії. Беніто Моліна та Соланж Муріс також володіють меншою версією ресторану у містечку Вальє-де-Гуадалупе штату Мічоакан, який працює у вихідні дні з червня по вересень.