Перш за все, до Baltazar-а приходять за величезним вибором мескалю (це традиційний для Мексики алкогольний напій із агави) та коктейлів на його основі. Ще одна спеціалізація закладу – тетелас, одна із родзинок кулінарії Оахаки. Це трикутнички із кукурудзяного тіста маса із начинкою, підсмажені до золотої скоринки. Їх їдять на сніданок, обід або вечерю.
Ресторан пишається тим, що підтримує місцевих виробників, купуючи продукти для своїх страв лише у них. За кухню відповідає Ольга Кабрера, відома шеф-кухарка, яка підтримує та зберігає кулінарні традиції Оахаки. Сальси в Baltazar готуються у кам’яній ступці молькахете, тетелас підсмажуються на спеціальній сковороді «комал». Вранці у Baltazar подають здорові сніданки, а вдень страви, присвячені кожному із восьми регіонів Оахаки.