Головна окраса ресторану – затишний внутрішній дворик із яскравим муралом, на якому зображені визначні постаті міста. Пригощав Марко та Юлію Аврору шеф, Мартін Ернандез, а за компанію став Луїс Хав’єр Куе де ла Фуенте – власник ресторану, бізнесмен та відомий захисник автентичної кухні Пуебли та місцевих продуктів.

Продукти для El Mural de los Poblanos купують переважно у місцевих виробників, більше половини їх надходять від дрібних фермерів штату Пуебла. Багато рецептів ресторану надали родини, що живуть у Пуеблі поколіннями. Серед таких страв – енчілада «Три моле» - із соусами моле «поблано», червоним соусом pipian rojo та зеленим pipian verde. Страва зазвичай готується з куркою, але вегетаріанці можуть замінити курку на сир. Авантюристи знайдуть у меню сезонні місцеві делікатеси, зокрема, гусінь і мурашині яйця «ескамоле». Їх і спробували Марко та Юлія Аврора. Адже для нас – це незвичайно, а для кухні штатів Пуебла та Оахака – абсолютно звична річ.
