
La Guerrerense була заснована у 1960 році. І Сабіна Бандера, невістка засновника, насправді змогла встановити це місце на гастрономічну карту Мексики. Створюючи сальси та комбінуючи інгредієнти, вона змогла прославитися на цілий світ! Сабіна досі працює у кіоску разом з чоловіком та синами. Сім’я також володіє сусіднім рестораном, що стало можливим завдяки шаленому успіху скромного візка з їжею.
Найвідоміша страва La Guerrerense – тостада з морським їжаком та молюском. Це делікатес, що змінює життя – так нескромно говорять про страву ті, хто її скуштував. Знаменитий шеф-кухар та телеведучий, Ентоні Бурден показав La Guerrerense у своєму шоу, і сказав, що тут подають «найкращу вуличну їжу на світі».

Окрім тостад з різними начинками тут можна насолодитися морським севіче з манго та паштетом з морського їжака та рибними тако. Хоча, щоб їх скуштувати, до La Guerrerense треба завітати зрання, адже страви розпродаються дуже швидко!