Рецепти

Тостада

Авокадо Квасоля Соуси
Фото: delish.com
Дізнайтеся з нашого рецепту як приготувати мексиканську версію відкритого бутерброду, до тональність задає смакова еклектика найкращих інгредієнтів.


Інгредієнти
  • Кукурудзяна олія або оливкова олія
  • 12 кукурудзяних коржиків
  • Сіль

Для начинки

Приготування
Прогрійте квасолю на сковороді на середньому вогні, поки вона не стане теплою. Якщо ви використовуєте звичайну консервовану квасолю, злийте її, а потім викладіть на сковороду з невеликою кількістю води, розімніть.

Підготуйте тортильї. Викладіть на решітку і підсушіть 10 хвилин у розігрітій до 120 градусів духовці.  

Далі підсмажте тортильї. Налийте на сковороду олію на пів сантиметра. Нагрійте олію на середньому вогні, поки вона не почне шипіти, якщо в неї не покласти тортилью.

По черзі обсмажте коржі. На тортильї повинні утворитися пухирці відразу ж, коли ви кладете коржик на сковороду, в іншому випадку можна говорити про те, що олія недостатньо гаряча.

Смажте тортильї до золотистої скоринки з обох боків, готуючи приблизно від 30 секунд до хвилини з кожного боку. Використовуйте металеві щипці або лопатку, щоб притиснути коржик, а потім перевернути і витягти, струсивши залишки олії. Тортилья повинна стати хрусткою.

Помістіть усі коржі на вистелену паперовим рушником тарілку, щоб ввібрати надлишки олії. Посипте невеликою кількістю солі.

За потреби додайте в сковороду більше олії, подбавши про те, щоб вона нагрілася достатньо, перш ніж додавати на сковороду тортилью. Для подачі розкладіть начинки в окремих мисках, у більшу тарілку накладіть квасолю. Викладайте підсмажені тортильї партіями, зберігаючи те, що не використовується, у теплій духовці.

Щоб зібрати тостаду, покладіть спочатку на тортилью велику ложку квасолі. Зверху посипте сиром та іншими начинками - нарізаний салат, авокадо, сальса тощо.
Не навантажуйте тостаду занадто багато, інакше вам буде важко її їсти. Їжте, піднімаючи тостаду двома руками, наче скибочку піци.