Шеф-кухарка ресторану Ольга Кобрера, яка відповідає також за кухню в Baltazar пропонує гостям не просто традиційні смаки Оахаки. Заклад спеціалізується на кухні мікстеків – корінного народу регіону, назва якого перекладається як «мешканці хмарної країни». Місцеві продукти від фермерів та продумані рецепти вражають. Ресторан Tierra del Sol потрапив до мексиканського гастрономічного путівника «Найкращі ресторани Мексики 2021 року» від Culinaria Mexicana, Nespresso та San Pellegrino.
Меню закладу постійно оновлюється. Цієї весни гостям пропонують традиційне для мікстеків моле з креветок, широкий вибір тамале – як солоних, так і солодких.

В Tierra del Sol подають також особливі сніданки – вафлі із кукурудзяного борошна, политі медом, посипані мигдалем та шматочками тертого кокосу. Щоб можна було відтворити цей смак вдома, Ольга Кобрера випустила лінійку борошна з жовтої креольської кукурудзи, вирощеної фермерами Оахаки.